Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از شاتا، «رضا رحمانی»، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در این نشست مشترک با اشاره به حمایت از تولید محصولات متنوع و تامین اقلام مخابراتی، گوشی تلفن همراه و سایر تجهیزات در حوزه تولیدITو ITC گفت: خوشبختانه ظرفیت خوبی در کشور برای توسعه تولید این صنایع و تجهیزات مخابراتی وجود دارد و با اتخاذ برنامه های حمایتی می توان شاهد پیشرفت‌های مناسبی در توسعه این صنعت در کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا رحمانی به سهم بالای فارغ التحصیلان در حوزه ITو ITC در کشور اشاره و تصریح کرد: اقدامات و هماهنگی های خوبی برای تولید مشترک وتنظیم بازار داخلی صورت خواهد گرفت که این موضوع در افزایش تولید و ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان این حوزه‌ها بسیار موثر خواهد بود.

وزیر صمت ضمن اشاره به حرکت به سمت دولت الکترونیک در وزارت صمت گفت: سامانه‌های متعددی در وزارت صمت برای خدمت رسانی وجود دارد که بسیاری از امور را در حوزه‌های مختلف تخصصی تسهیل کرده‌اند و به زودی با مرتبط کردن این سامانه‌ها به یکدیگر و دیگر سامانه‌های موثر در کشور ضمن افزایش نظارت در حوزه تولید و ‌تجارت، از این فرایندها برای تصمیم سازی و‌تصمیم‌گیری‌های کلان بهره خواهیم برد.

همچنین «محمدجواد آذری جهرمی»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در این نشست با تاکید بر رفع مسایل قضایی فروش گوشی هایی که نمی توانند در بازارعرضه شود، تسهیل مجوز واردات گوشی را خواستار شد و گفت: باید برای رفع کمبود بازار شرایطی فراهم شود تا واردکنندگان جدید بتوانند به سهولت مجوز بگیرند و کار به سرعت انجام شود.

جهرمی تصریح کرد: علاوه بر مشکلات ناشی از افزایش نرخ ارز، کمبودعرضه نیز موجب بروز حباب در این بازار شده است که امیدواریم با افزایش عرضه ، هرچه سریعتر این کالا کاهش قیمت یابد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر باید صنوف این بخش پای کار بیایند و باهمکاری دستگاه های اجرایی این موضوع مرتفع شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حمایت از تولید داخلی را در بهبود شرایط بازار بسیار موثر برشمرد و خواستار کمک و همراهی وزارت صنعت از تولیدکنندگان این بخش شد.

به گفته وزیر ارتباطات یکی از برندهای تلفن همراه داخلی (GLX) که پیشتراز نظر میزان استفاده رتبه ۲۰ را نیز نداشت به رتبه هفتم برندهای بازار ایران صعود کرده که این امر نشان می دهد اگر قیمت و کیفیت گوشی تولید داخل مطلوب باشد مردم به آن رغبت پیدا می کنند.

جهرمی در ادامه به تشریح اقدامات انجام شده در راستای کاهش قاچاق تلفن همراه پرداخت و گفت: اقدام ارزشمندی در قالب دولت الکترونیک با محوریت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شروع شد که مبارزه با قاچاق گوشی‌های تلفن همراه بود.

جهرمی افزود: در جلسه ای که در سال گذشته برگزارشد و توافقی که با وزرا صمت و اقتصاد و ... انجام شد، وزارت ارتباطات مسئولیت هماهنگی و پیشبرد موضوع را برعهده گرفت و در آن دوران با یک همدلی بین همه دستگاه ها از جمله وزارت صمت ، اپراتورهای مخابراتی وزارت ارتباطات،گمرک، ستاد مبارزه با قاچاق و کالا و ارز و وزارت اطلاعات کنترل های خوبی برای جلوگیری از قاچاق گوشی تلفن همراه انجام شد و نشان داد این توانمندی برای مبارزه با قاچاق وجود دارد و نتیجه این عزم همگانی باعث شد، آمار ۹۵ درصد قاچاق گوشی همراه به صفر برسد.

جهرمی با اشاره به اقدامات دستگاه‌ها در حوزه دولت الکترونیک گفت: وزارت صمت یکی از دستگاه‌های پیشتاز در حوزه دولت الکترونیک است و بر اساس آخرین ارزیابی رتبه دوم کشور را بدست آورده و مهمتر از آن وزارت صمت در اشتراک و تبادل اطلاعات بر خلاف بعضی دستگاه‌ها همواره با آغوش باز برخورد کرده است و همکاری لازم برای ارتباط دهی سامانه‌های تحت نظر خود را دارد.

در این نشست که جمعی از بازرگانان و وارد کنندگان صنایع الکترونیکی ،تولید کنندگان انواع صنایع مخابراتی و الکترونیکی و جمعی از نمایندگاندستگاههای مختلف از جمله گمرک، قوه قضاییه و دادستانی و وزارتاطلاعات حضور داشتند راههای کاهش قیمت تجهیزات الکترونیکی از جمله گوشی تلفن همراه و ارتقای کیفیت محصولات تولید داخل بررسی شد.

مهمترین تصمیمات کارگروه تنظیم بازار گوشی تلفن همراه

این کارگروه در اولین مصوبه خود به ستاد مبارزه با قاچاق کالا ماموریت داد با همکاری سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و دادستانی و تعزیرات حکومتی نسبت به تعیین تکلیف رفع توقیف و قیمت‌گذاری گوشی‌های موجوددر انبارها و دریافت مابه التفاوت نرخ ارز اقدام و‌ نسبت به توزیع آنها برنامه‌ریزی کند.

در مصوبه‌ای دیگر برای تسهیل و توسعه واردات گوشی تلفن همراه و در راستای رفع کمبود بازار و کاهش قیمت مقرر شد باتوجه به مسایلی که وارد کنندگان قبلی داشتند از ظرفیت های وارد کنندگان جدید از طریق فراخوان وزارت صمت برای تامین گوشی‌های مورد نیاز بازار استفاده و فرایند واردات برای تنظیم بازار داخلی تسهیل شود.

حمایت‌ همه جانبه از تولیدات داخلی با کیفیت گوشی تلفن همراه از دیگر تصمیمات این کارگروه بود و مقرر شد، دفتر صنایع الکترونیک وزارت صنعت با همکاری معاونت فناوری وزارت ارتباطات طرح ویژه‌ای برای حمایتاز شرکت‌های تولید کننده گوشی تلفن همراه داشته باشند تا شرکتهای داخلی با ارتقای کیفیت محصولات خود بتوانند بخشی از نیاز بازار را تامینکنند.

از سوی دیگر برای تسهیل در تامین منابع ارزی مورد نیاز واردکنندگان گوشی تلفن همراه مقرر شد از سوی وزاری صمت و ارتباطات موضوع در مذاکره با هیات دولت و رییس کل بانک‌مرکزی تعیین تکلیف گردد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلفن همراه تنظیم بازار حمایت از تولید دولت الکترونیک وزیر صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۳۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی

ایتنا - در حال حاضر تلفن‌های همراه نقش پررنگی در فعالیت‌های روزمره ما پیدا کرده‌اند و شاید بتوان گفت که به اصلی‌ترین ابزاری که روزانه از آن استفاده می‌کنیم، تبدیل شده‌اند؛ به همین دلیل این سوال همواره پیش می آید که چگونه گوشی را سریع شارژ کنیم ؟
در دنیای امروزی که استفاده از گوشی‌های موبایل بسیار رایج شده است، مشکل عدم دوام باتری و نیاز مکرر به شارژ گوشی موبایل برای کاربران اهمیت بسیاری دارد.

عادات شارژ گوشی یا تلفن همراه متفاوت است؛ برخی افراد، قبل از خواب گوشی را شارژ می‌کنند، برخی دیگر آن را در ماشین شارژ می‌کنند درحالی که بعضی‌ها تنها و در صورت لزوم آن را شارژ می‌کنند.

در این مطلب با استناد به گزارش «بتا نیوز»، به بررسی روش‌های شارژ سریع باتری گوشی موبایل پرداخته خواهد شد.

این روش‌‌ها به شما امکان می‌دهند در کمترین زمان ممکن و با کارایی بیشتر، باتری گوشی خود را شارژ کنید.

۱- بررسی دمای دستگاه؛ از شارژ کردن گوشی در دمای خیلی بالا یا خیلی پایین خودداری کنید

۲- استفاده از قابلیت Power Saving Mode (حالت صرفه‌ جویی در مصرف باتری) و عدم استفاده از گوشی موبایل در هنگام شارژ یا خاموش کردن گوشی در حین شارژ

۳- شارژر را به درستی در سوکت قرار دهید

۴- از شارژر دیواری استفاده کنید و از شارژ کردن باتری گوشی با استفاده از شارژرهای ماشینی یا به وسیله‌های دیگری مانند کامپیوتر خودداری کنید

۵- گوشی را در حالت پرواز قرار دهید

۶- از شارژر اصل و سالم استفاده کنید 

۷- از شارژرهای فست استفاده کنید؛ یک شارژر فست به شما کمک می‌کند تا باتری گوشی را در کمتر از دو ساعت به وضعیت شارژ کامل برسانید

۸- از پاوربانک اسفاده کنید؛ استفاده از پاوربانک می‌تواند به شما کمک کند تا گوشی خود را به صورت سریع شارژ کنید

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد