Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- سخنگوي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، مسئوليت اصلي تنظيم بازار گوشي تلفن همراه را متوجه وزارت صنعت، معدن و تجارت دانست و در عين حال بر آمادگي براي همکاري در اين زمينه تاکيد کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، برخي پايگاه هاي اطلاع رساني امروز با انتشار خبري مدعي شدند وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از زيربار مسئوليت تنظيم بازار گوشي هاي تلفن همراه شانه خالي مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همين پيوند «سيدجمال هاديان طبايي زواره» مديرکل روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا افزود: طبق قانون مسئوليت اصلي تنظيم بازار برعهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است و اين نهاد بايد اقدام هاي لازم را به انجام برساند.
وي افزود: وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات نيز به دليل آشنايي با موضوع هاي مرتبط با گوشي هاي تلفن همراه همواره براي همکاري در ساماندهي وضعيت اين بازار اعلام آمادگي کرده است.
هاديان طبايي زواره خاطرنشان ساخت: اينکه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات عهده دار اصلي تنظيم بازار گوشي تلفن همراه باشد از نظر قانوني وجاهت ندارد و تنها همراهي و همکاري خواهد داشت.
سخنگوي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات ادامه داد: همواره وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات براي همکاري با ساير بخش ها در دولت اعلام آمادگي کرده است و براي تنظيم بازار گوشي تلفن همراه از هيچ کمکي به وزارت صنعت، معدن و تجارت دريغ نخواهد کرد.
به گزارش ايرنا، بازار عرضه گوشي هاي تلفن همراه از تيرماه امسال در واکنش به نوسان هاي ارزي با التهاب روبرو شد و همان روزها وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات را به ميان فروشندگان کشاند.
البته در واکنش به نابساماني هاي موجود «محمد جواد آذري جهرمي» فهرستي از شرکت ها را منتشر کرد که با وجود دريافت ارز دولتي (چهار هزار و 200 توماني) کالاي وارداتي را با نرخ هاي بالاتر به فروش رساندند.
بيست و دوم تيرماه رييس کميته ارتباطات کميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي به برخي منابع خبري اعلام کرد، بيش از 200 هزار دستگاه تلفن همراه خريداري شده با ارز دولتي، تاکنون به بازار عرضه نشده و در حقيقت به نوعي احتکار شده است.
«رمضانعلي سبحاني فر» افزود: بخشي از تلفن ‌هاي همراه وارداتي با برگه خريدهاي صوري فروخته شده و به‌ بازار عرضه نمي‌شود و برخي نيز مي گويند تا قيمت ها مشخص نشود، عرضه اي در کار نيست.
سبحاني فر پيشنهاد کرد دولت و دستگاه هاي نظارتي اعلام کنند اگر در زماني مشخص گوشي‌هاي موبايل به‌ بازار عرضه نشود، رجيستري نمي‌شود.
با وجود انتشار اينگونه خبرها، التهاب بازار گوشي تلفن همراه بيشتر و عرضه گوشي در بازار بسيار کم شد.
اين روند تداوم داشت تا آنکه وزارت صنعت، معدن و تجارت دوازدهم مردادماه اعلام کرد واردکنندگان مي توانند با ثبت سفارش و تامين ارز مبادله‌اي، گوشي تلفن همراه وارد کنند.
اقتصام**2078**2022
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه  ،صحرایی افزود:  طبق توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات، اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه ای در پارک فناوری استان و همچنین دو مرکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال در پارک علم فناوری و دانشگاه رازی راه اندازی می شود.
محمدطیب صحرایی روز پنج شنبه در حاشیه نشست پیگیری پروژه های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه که با حضور معاون فناوری و نوآوری و مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل هلدینگ مادیران، معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه و جمع دیگری از مدیران وزارت ارتباطات و استان برگزار شد؛ عنوان کرد: عرصه اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه های بسیار خوب برای رونق اشتغال و تولید در استان کرمانشاه است.
مدیر ارشد استان گفت: خوشبختانه با رایزنی‌ها و پیگیری‌هایی که طی ماه‌های اخير با وزیر ارتباطات و معاونین ایشان صورت گرفته، به توافقات تحول آفرینی برای اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه رسیده ایم که در نشست امروز چگونگی اجرای آن ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: طبق توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات، اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای در مجموعه پارک علم و فناوری استان بزودی شروع به فعالیت می‌کند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: این مرکز با ۲۰ تیم فعالیت خود را برای تولید آثار آغاز می کند و در آینده تا ۵۰ تیم گسترش خواهد یافت.

وی ادامه داد: طرح ایجاد سرزمین اقتصاد دیجیتال یکی دیگر از طرح های تحول آفرینی که می‌تواند بستر بسیار خوبی برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان حوزه‌های فناوری اطلاعات فراهم کند.

صحرایی گفت: با پیگیری‌های انجام شده و همراهی وزارت ارتباطات، امیدوارم بتوانیم در زمان کوتاهی بتوانیم این عرصه بسیار مهم را هم برای اشتغال جوانان و رونق کسب و کار استان فراهم کنیم.

دیگر خبرها

  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات